Nieuwbouw en renovatie

Zowel bij een nieuwbouw als een renovatie is het advies van een vakman belangrijk, elektro kB adviseert de klant dan ook zodat er een maximum aan comfort uit de woning kan worden gehaald, samen met de klant worden de wensen en noden besproken en op papier gezet. Vervolgens worden in samenspraak met U en de architect de werken opgevolgd en afgewerkt.

Een renovatie is het ideale moment om de elektrische installatie eens grondig na te kijken en er zeker van te zijn dat deze voldoet aan de hedendaagse normen inzake comfort en veiligheid.

Kleine aanpassingen, een wereld van verschil

Vaak doen er zich kleine ongemakken voor in de elektrische installatie van een woning, bv een schakelaar voor verlichting die er niet is, luidsprekers die moeilijk bekabeld kunnen worden, een verouderde bedrading, te weinig stopcontacten, zekeringen die steeds uitvallen…

Voor deze en nog veel meer problemen hebben wij de oplossingen, zonder veel kap en slijpwerk worden de nodige werken uitgevoerd door een ervaren vakman. Ervaring en materiaal kennis zijn hierbij de sleutelwoorden, als U kiest voor Elektro KB kiest u voor kwaliteit en afwerking.

Bij Elektro KB krijgen ook de klein aanpassingen aan uw installaties de aandacht die ze verdienen

Open chat
Ik heb een depannage nodig!
Hallo, Welkom bij EKB. Via deze weg kan je rechtstreeks contact opnemen via whatsapp en help ik je graag verder.